Årets Första Vurpa


Ja den kunde jag ha bjudit på idag när gick hem från jobbet kvar över 7 imorse. Underbart skönt väder att vara ute att gå i, inte för kallt och himlen hade massa olika fina färger. När jag går vid Folkets Hus så finns det en liten backe ner där. När jag går där i min egen värld och lyssnar på musik så ser jag en tjej resa sig. Hon hade förmodligen ramlat på samma ställe. Men inte tänkte jag mer på det. så jag gick där och lyssnade på min musik och mådde allmänt bra. Sen halkar jag till och får ut ett sådant där fjantigt, "Ahhh" och en farbror som går framför mig vänder sig om. Pinsamt! Men jag lyckades hålla mig på benen iaf, så första vurpan är inte kommen än.

Vaknade vid 16.05 idag, jag som skulle ner på stan och fika med Elin. Suck! Får ta det en annan dag. La mig tillrätta i soffan och kollade på One Tree Hill som började tio över. Underbart bra program och Chad Michael är så jävla snygg.

Nu sitter jag här som vanligt, Men idag ska jag göra lite nytta iaf. Ska städa Robins lägenhet riktigt ordentligt men det blir väl inte så mycket med tanke på att vi städade i fredags. Men endå fixa till allting plocka ihop och diska. Det är skönt när det är klart iaf.

Läntar, längtar, längtar verkligen till på söndag. Vill åka nu! Kommer ha det så underbart så.


Ta på er en mössa om ni går ut, inge kul att bli förkyld nu!




Kallt


Det är det både inne och ute. På mitt rum är det svin kallt! Elementen fungerar inte så jag kan inte säga att det är sådär mysigt och varmt där upp. Måste göra någonting åt dom.

Vinter närmar sig med stormsteg känns det som. men jag är inte redo. Skönt att jag skjuter upp vinter i 2 veckor. Ska ställa av min Pärla också och köra in den i garaget, den ska då inte stå ute under vintern inte. Får ta fram den till sommaren igen, och jag kan säga att jag längtar redan!

Snart ses vi igen, Skönt att höra att det mesta går bra för dig iaf, Bara det mesta är positivt så! Älskar dig.


Imorgon ska jag nog träffa Elin och ta en fika på stan, sedan ska jag iväg och lyssna på Lauren. Efter det blir det hem till Robin och diska och städa ordentligt. Roligare att komma hem och ha det städat när man varit utomlands.
På fredags ska jag äntligen få träffa Frida igen. Took saknar henne verkligen! Ska kolla på Idol med henne, Erika och Sara. Det ska bli jättekul att träffa dom också för det var inte heller igår.

Får så om det kanske blir utgång på lördag med nära och kära, eller om det blir med någon ny bekant  =)

Ha en bra natt, det ska jag ha på Daljunkaregården.
Riv inte Etage nu ni som ska ut och slira ikväll ;)



Ensamheten Gör Sig Bekant.


Ensamhet.
När man sitter helt själv i en lägenhet som inte ens är sin egen. då känner jag ensamhet.
När man är utom synhåll för folk och inte pratar med folk, då känner jag ensamhet.
När man har en riktigt dålig dag och bara vill ligga kvar i sängen, då vill jag ha ensamheten!

Ensamhet är så himla skönt vissa dagar, andra dagar får man panik av den.
Men trots allt är det bra att den finns. Hur skulle vi annars kunna uppskatta folks närvaro?


Sitter och tänker, tänker för mycket och tänker på allt. Precis som vanligt.
Livet har mer att ge jag känner verkligen det. Jag måste bara våga ta steget.
Det skulle vara så underbart att bara åka ut och resa, försvinna ett tag.
Kanske till och med flytta utomlands för ett tag, kanske ett år.

Vissa är beroende av knark, Andra alkohol och en del tabletter.
Jag är beroende av att resa, se världen.

Känns som om att det var flera år sedan jag var utomlands men i själva verket var det i Februari i år.
Kom hem i Mars det betyder att jag spenderat 8 månader hemma i Sverige och jag får abstinens.
Jag måste verkligen åka igen, som tur är så åker jag på Söndag!

Det är inte normalt att resa så mycket, men är man uppvuxen med det  så blir det bara så.
Har man varit utomlands minst 1 gång om året sedan man var typ ½ år.
Då behöver man det verkligen i fortsättningen också.



image33


Resa är mitt liv, jag kommer aldrig sluta med det!





Du är underbar, det var skönt att få prata lite med dig. Saknar dig!

Tack Emil och Åsa För En Underbar Kväll!


I Fredags var jag Kapten Jansson och jag umgicks med Militär Robin och Kapten Castillo. Vi satt hemma hos Robin först och förfestade med Jack Sparrow. Det kan man ju inte missa. Martin kom förbi och vi spelade lite kort och drack lite gott. Vad 19.30 tiden skulle vi bege oss hem till Emil och Åsa för att träffa alla andra filurer. Men vi fick lov att åka till Bojsen först för att hämta mitt svärd. Det kunde jag ju inte gå utan.

När vi kom dit blev vi bjudna på bål och satt och samtalade lite. Mycket trevligt och mer och mer folk blev det. Kvällen i stort var riktigt kul innan den spårade ur på natten där. Jag gick ner till stan i snöstormen jag. I mina fina kläder, en klänning/lång tröja, leggings och min sommarkappa. Jag kan garantera att jag frös. Stod vid Åhlen's ett tag sedan kom Robin och vi gick hem till honom. Käkade lite och skulle sova, men mådde så fruktansvärt illa att det inte gick. 

Gick upp vid 13.40 på lördagen satte oss i badkaret och bara var. Gjorde iordning varm chocklad och rostade mackor och kollade på tv. 15.40 kom Patrik förbi Robin och hämtade mig för att sedan skjusa mig till jobbet. Jag kan säga att jag inte såg sådär jätte mycket fram emot att jobba. men det gick fick åka därfirån 21.30 iaf. 

Jag och Robin åkte till ICA Maxi och köpte en färdiggrillad kyckling. Åkte förbi Liss med hans kamera och snackade lite med honom. Åkte sedan hem till Robin kollade på tv och käkade kyckling. Runt 00 snåret så gick vi och la oss.

På söndagen ringde alarmet 06.20 då var det bara att gå upp för att åter åka till jobbet. Det gick riktigt bra att jobba faktiskt. Efter jobbet kom pappa och Patrik och hämtade mig åkte hem till Hosjö och sa hej då till mormor och morfar som åkte till Goa Indien idag. Sedan gick jag upp och tog en powernap. mycket skönt. Gick ner och käkade middag sedan och kollade på tv. Ska väl ta nått att äta nu sedan lägga mig.

Endast en vecka var nu sedan åker jag till Thailand och ska vara borta 2 veckor. ska bli så underbart skönt att komma bort ett tag.

Paratade med Lauren idag. Vill ut och resa typ 2 - 3 månader nästa år vid denna tid. ska sätta oss och snacka om det skulle vara underbart. Då har man nått att se fram emot och då jobbar man som fan så man får ihop pengarna. Någon som vill med?


Du har åkt ifrån mig nu. Hoppas det går bättre denna gång. Du är underbar. Älskar dig!




Sov Gott!







image32 



Kapten Jansson och Kapten Castillo!!