All Work Work..


Ja allt jag gör är att jobba nuförtiden. Har jobbat sedan i fredags och ska jobba tills på tisdag vad jag vet nu. Men man blir säkert inring fler dagar. Jobbar hela helgen som kommer också, känns lite sur eftersom det är Falukalaset men vafan det är pengar.
Helgen har jag bara glidit runt i Pärlan inprincip. Jag och Linisen var nyktra hela helgen, kors i taket. gled runt runt runt i Falun på fredag kväll och bara myste, vi kan vi.
Lördag var jag ute hos farmor och grillade med pappa, farbror och faster. riktigt riktigt mysigt nu när sommaren kommer, älskar Kolarbo på sommaren. Kollade på Robinsson finalen som slutade med ett fiasko. Klart att Jarmo skulle ha vunnit. Ellinor hade aldrig klarat av att vara ensam på en ö. Nää dra åt skogen med nya systemet, lät svenska folket få rösta!

Kollar på Shaft med Robin nu, har inte sett den och den verkar vara bra. Sedan blir det att krypa till kojs och upp och städa ur en lägenhet på jobbet imorrn.


Godnatt!


Jag saknar dig!


Nu tycker jag att du får ta och komma hem hjärtat, jag saknar dig riktigt ordentligt nu. Så himla skönt att få prata med dig på msn idag iaf. Du är bäst gumms!

varför är livet fyllt med massa olika krav och varför måste man välja endel gånger. Jag kan verkligen aldrig välja och för det mesta känns det som att jag väljer fel jämt. Livet är svårt i allmänhet nu, jag förstår varken ut eller in. Man blir lurad gång på gång på sina känslor och sina perspektiv. Är det så att alla spelar ett spel här i livet? Är det så att ingen vågar vara den människan man verkligen är. inte ens när man är hos sina närmaste. Jag hoppas och tror att jag kan det. Mina närmaste är dom jag öppnar mig för. men endock finns det så mycket jag håller tillbaka. som ingen annan än jag vet om. i vissa situationer är det riktigt jobbigt, skulle behöva någon att bolla mina ideer med fram och tillbaka. Endå är jag tyst och håller det för mig själv. så är vi kanske allihopa, det finns vissa saker vi inte vill att en endaste människa ska få veta.



Tankarna flyger runt i huvudet, orkar inte sitta uppe. Sängen känns väldigt lockande just nu.



Tävling

Linn Löwes drar igång en ny tävling i sammarbete med MADEBYROZ det är ett företag som erbjuder allt för dig som vill göra egna smycken!


Tävlingen avser:
3 st affirmationsringar i nickelfritt rostfritt stål inkl. läderrem, levereras i en rosa organzapåse.

Text på ringarna:
- Utan dig skulle universum inte vara detsamma
- Tillsammans blir vi till
- Kärleken är början mitten och slutet du är kärlek


Text på en sida.
Diameter: 40 mm, läderrem 2 mm tjock, 70 cm lång




Gå in på Linns sida och var med och tävla du också :)


http://ffamousunknown.blogg.se/


2 dagars!


Jag som skulle börja ta det lugnt på helgerna. det sket sig ju rätt rejält kan jag säga. Men klart man ska festa när sommaren knackar på dörren. I fredags var det tjejkväll hemma hos Camilla, mycket mysigt och härligt att umgås lite med Grace, Maddo, Camilla och Karro. När vi hade blivit lagom lulliga så vart det etage, vem är förvånad? ;) haha. En riktigt rolig kväll.

     



Lördagen vaknade jag och mådde riktigt bra faktiskt trots alla shotar hemma hos Camilla. Gick upp och hela familjen hjälpte pappa sätta upp ett tält han ska stå och sälja sina produkter i. haha det var ju en historia för sig men roligt var det. Väntade på att moster skulle hämta mig så vi kunde åka på fest. Hon och Patrik kom och hämta mig och vi åkte upp till dom. Fick en gin och tonic och böt om till Bikini, så nu är den invigd och klar, en gammal men endå. Så satt i bilen i bikini och min billabong kjol, har inte sett den på bra länge så det var skoj. Väl hemma hos Helena så vart det båldrickande, badande och live sång. En mycket mysig kväll det också. Michus kom också förbi vilket var riktigt roligt. Även denna kväll slutade på etage.


    


Hoppas ni hade en bra helg, min var kanon. Linisen saknades dock..





 

Säsongen började med seger.


Yes igår mötte Dasarna - Posten och det blev en seger med 3 - 1. Jazzan, Lordan och Fyran stod för målen. Och jävlar vilken heja klack Dasarna fått. Skoj om alla kommer under hela säsongen och heja. På onsdag är det dags igen och då vinner dom.

Jobba igen, igår jobbade jag dag vilket kändes otroligt fel men det funkade iaf. Det blir tillbaka till natten inatt och imorrn natt också. Känns otroligt skönt att jobba natt och för att inte tala om pengarna som rullar in. Har inte blivit så mycket pengar på sistone så det är ju bara att jobba på.

Min älskade Pärla ska in på besiktning idag och jag ber till gud att den blir godkänd. Åhh vad skönt det skulle vara att glida runt i min älskling. Hoppas dock på bättre väder och det snarast!!


Skräckfilmer

 
Jag och Lina satt framför tv hela kvällen igår och kollade på skräckfilmer hemma hos henne. Jag som blir rädd för vad som helst men det gick väl. Trodde popcornen skulle flyga all världens väg i hela lägenheten men vi klarade oss. Såg på två bra skräckisar faktiskt, kommer dock inte på vad dom heter. Haha min och Linas humor är ju total klockren. Skrattade så himla mycket igår, trodde aldrig att det skulle ta slut. Mina kommentarer till filmer måste våra dom bästa som kan fällas under en film. haha...

"ska hon verkligen komma upp sådär?? hon ser ju ut som en Grobian!!"
"Meeeen håll käften, dom skulle ju vara tysta."

Haha Lina vi kan vi :P

"Jag har bara druckigt en halv öl och min är nästan slut"

Förstår om ingen begriper någonting :)

Ikväll kanske det blir en öl med Åsa. Mina tomtar vill ju inte vara fulla med mig när jag äntligen är ledig en onsdag, dålig stil där. Tur att man har Åsa som alltid är ölsugen, precis som mig :)



Näää dra åt skogen!







Usch!


Jag HATAR verkligen snor, det är så föbannat jävla äkligt. Har gått och blivit super förkyld och jag orkar verkligen inte vara sjuk. Jag vill vara frisk och kunna andas genom min näsa men istället ser jag ut som nått mongo som måste springa runt med öppen mun hela tiden. Usch!

I fredags blev det någon cider och hockey hemma hos Milla. Äntligen har jag sett hennes lägenhet och good, it's to die for. Älskar den så himla fin. Efter hockey drog killarna och jag, milla, Lina och Martina blev kvar och snacka massa skit och kolla en film som vi inte riktigt förstod oss på. Det blev mycket skratt och en helt underbar kväll.

Lördags var det jobb igen som gällde 06.45 befan jag mig på Daljunkaregården. Det är sjukt med tanke på att jag oftast sover till minst tolv i vanliga fall. Positivt är ju iaf att man börjar gå upp i tid och kan göra någonting på dagen. Hem och tog en power nap sedan var det bara att käka och duscha. Hem till Linisen och dricka lite öl med tjejerna och Johan. Var verkligen inte på humör men efter ett roligt ölspel så måste ju humöret vara på top :)  Krogen och sen hemgång.


Var på Bio igår, fast and fourios eller hur det stavas. Den var bra och fy satan vilka snygga bilar det finns. Herre gud. Men jag håller mig till min Pärla ett tag till :)  Har fått besiktning nu så det är bara att hoppas på att den går igenom, sen blir det åka av!





Underbara Leya fyllde ju två i fredags, man kan ju inte annat än älska den tjejen!



na na na na, na na na na

Ska snart till Lina och hänta henne och Johan sen hem till Karro. Sitta där och snacka skit sen till underbara Daljunkaregården. Stackars Birgitta, haha jobbade med henne i Onsdags också och tycker verkligen inte om Onsdagar på Daljunkaregården. Det är ju iaf pengar så man tjänar ju hellre än spenderar. Men det är bra kul att spendera pengar med Lina och Karro.

Helgen har varit kaos som vanligt, haha fattar inte hur vi lyckas. Otroligt roligt har vi iaf så det är ju tur iaf. 

Igår satt dom tre muskitörerna hemma hos mig och drack lite öl och myste, tack för det tjejer!