Hela Himlen Haglar!


Ja det man man väl lugnt säga, Himlen har öppnat sig totalt och massa små vita prickar öser ner. Varför måste det komma nu? Det kommer ju endå  bara att smälta bort och bli slask. Jag tycker inte om slask blir ledsen av det.

Längtar till på fredag men längtar också till Söndagen den 11/11 Fars dag. Ja men det är inte riktigt det jag längtar efter. Utan den dagen sätter jag mig på ett Plan till Thailand. två veckor ska jag få komma bort från denna kalla och slaskiga stad. Det känns helt underbart och man blir varm i kroppen av att veta att snart, snart åker vi.


Man vet aldrig vad livet har att ge, ta alla chanser du får. Du kanske bara får dom en gång!


Kupolen


Där spenderade jag några timmar idag med Lauren och Karro, jag och Lauren var ute efter kläder till Halloween och Karro var med som vårat smakråd. Mycket bra tycker jag hon hjälpte oss med mycket saker. Tack Babe!
När vi hade hittat nästintill allting så åkte vi vidare till Falun för att träffa Amine. Vi gick till Caf'e Pralin och fikade. Snackade en massa och hade allmänt kul. Ni är bra människor tjejer!

Resten av dagen har gått åt till att umgås med min familj och testa kläderna jag ska ha på Halloween :)
Kommer bli jättekul verkligen, ska bli kul att se vad alla är utklädda till.

Nu ska man kanske hoppa in i duschen eller göra nått vettigt.


Sköt om er!




Home Sweet Home!


Ja Stockholm är en stressig stad. Höll på att få magsår, och så skulle man försöka vara så snygg som möjligt, ALLTID! Fuck that! Orka med sådant nej du inte om man heter Sofie Jansson och Kommer ifrån Hosjö iaf.

Men jag har haft det underbart roligt med Malin och Camilla iaf, vi har alltid kul när vi umgås. Och roligare blir det ju alltid med lite alkohol i kroppen. Haha, fattar inte allt vi höll på med. Men Mc Donalds på nätterna ägde ju iaf. Har aldrig skrattat så mycket tror jag. Ni är helt underbara!

Nu är man hemma igen och Nätter på Daljunkaregården väntar, både onsdag och Torsdag. Men det ska bli skönt att jobba igen iaf. Jobbar även lördag och söndag.

På Fredag är man bjuden på Halloween party hemma hos Emil och Åsa, kommer förbi ett tag iaf men såg nyss att jag börjar inte förens 16.00 på lördagen så man kanske kan vara lite onykter också. Skulle inte sitta helt fel. Vet inte alls vad jag ska vara känner paniken sakta smyger sig fram. Men men jag och Lauren fixar det där imorrn eller på onsdag. Tror det kommer Bli en toppenkväll iaf!


Tror att detta kommer bli bra, vi får hoppas båda två.
Allting löser sig, det känner jag på mig!




image31


Älskar er, ni betyder så mycket!!






Underbara Vänner!


Jag har dom underbaraste vännerna i världen!! Älskar dom verkligen till 1000. Ni gör det lättare att orka gå upp på morgonen. Är som sagt i Stockholm med Camilla, vi hälsar på Malin ifall nån skulle ha missta det ;)  Hahaha..  Ikväll är det Stureplan som gäller, Men vi har med oss två nya uppskattade männsikor. Tulle ska med ikväll och idag ankom min Robin till Stockholm =)  
Roligt ska vi ha, får se vart vi kommer vara hela kvällen.

Igår var vi på Nivå 22 träffade på Johan Hörlin av alla mäniskor man kan träffa. Det var riktigt roligt at träffa på honom. Sedan drog vi vidare till Claras, mycket folk och massa roligheter. haha, en helt underbar kväll med mina Babes!   Skratta hela kvällen och kom inte hem förens 5 imorse, får se hur länge man orkar idag!



Du är underbar!

Livet Tar Många Nya Kurvor


Sitter just nu hemma hos Malin, hon är barnflicka till världens sötaste barn. Ska träffa storebrorsan nu i eftermiddag, det ska bli jättekul att se vad han är för en liten spillevink. Idag kommer även min BabeCamilla också, det ska bli riktigt roligt ikväll vi ska käka Tacos ikväll först och snacka lite skit sedan ska vi till Nivå 22 efter det drar vi väl vidare till nån krog. Jag bryr mig inte bara jag får dricka lite öl.

Igår var vi ut på en pub, jag, Malin och Tarek. Drack några öl och sedan begav jag och Malin oss till Abrahamsberg för att träffa Liss. Vi satt där och drack öl och kollade på efterlys, tog T-Banan hem vid 11 snåret. När vi så gott som var hemma hos Schölin så träffade vi på 2 engelsmän. Mycket trevligt så vi snackade med dom lite. Dom ville ha med oss på krogen men Malin jobbar idag så vi kunde inte. Vi gick hem och sov istället.

Du betyder mycket för mig!
Jag tycker verkligen att du ska sattsa på detta men även tänka på oss.
Du är en underbar människa som alltid kommer finnas i mitt liv!
Jag älskar Dig!
 



Sup med måtta och förstånd, det kommer inte vi ;p



Schölin


Det är en riktigt kompis det, finns alltid där för en. Ska bli så underbart skönt att åka och hälsa på henne i 4 dagar nu. Haha, vi snacka i telefon igår om allt möljligt, saker vi gjorde när vi var yngre och grejer. När vi väl la på sedan kändes det som om vi hade pratat i drygt ½ timme. men när jag kollade hur många minuter det var så var det 68. Vi kan prata i telefonen vi. om absolut helt onödiga saker. men vi har ju kul så varför inte.

Idag har jag inte gjort så mycket ska tvätta så jag har några rena kläder men det är ju så himla tråkigt. Men men ibland måste man ju.

Nej sattsar på att kolla klart på sex and the city serien nu, men vad ska jag titta på sen då?
Måste köpa mig en ny serie att kolla in: One Three Hill kanske eller Gilmore Girls.
Vi får allt se vad det blir.


Nej tvättmaskinen kallar!!



Hoppas din dag blir bra!





Full och Galen


Så kanske man kan sammanfatta helgen.


Har varit med min Monica idag på stan, satt på en bänk och bara snacka.
Tack för att du finns vännen!


Nej ska fortsätta med mitt Sex and the City maraton nu!


Mina bröder är förövringt dom Bästa!


Du finns i mina tankar, jag älskar dig!!



Hej Hopp!




Strålande dag!


Eller inte!

Började med att jag blev väckt 02.20 av min älskade storebror som tyckte jag skulle komma ner på stan och hämta honom. Snäll som jag är klär jag på mig och tar bilen för att hämta honom. Äntligen hemma igen kryper jag ner i sängen och somnar om på nytt. 05.01 Ringer min inte fullt så lika älskade storebror igen, sätter telefonen på ljudlöst och somnar om ännu en gång. 06.15 ringde Robins alarm på klockan så man vaknade ännu en gång och fick lov att klä på sig för jag lovade att skjutsa honom till jobbet. När jag lämant av honom och är påväg hem är det enda som rullar runt i mitt huvud sängen. alla tankar gick dit tills plötsligt..... PANG!

Hela bilen hoppade och jag blev livrädd kan jag lova. Fick lov att åka in på Jysk och kolla vad som va fel. Självklart lyckas jag med att ha fått punktering. Ringer pappa 07.10 och ber han komma och hjälpa mig. Snäll som min pappa är så kommer han och vi ska byta däck. Men dom jävlarna på däckfirman har dragit åt bultarna så inåthelvete att vi inte får av dom. Jag får tillochmed lov att hoppa på fälgkorset men ingenting händer. Tack och lov var det en lastbilschaufför där så vi fick låna ett långt järnrör av honom. När vi äntligen fick bort bultarna så gick det ju snabbt. Åkte hem och var hemma vid 08.30 då gick jag och la mig en stund för att sedan gå upp 10.30 igen. Käkade frukost och sedan skjusade mamma mig till jobbet.

På jobbet gick allting bra jobbade enbart mellan 12.00 - 15.00 så det var en skön dag. När alla hade ätit mat så la sig dom flesta det var bara en tant kvar uppe så vi satte oss och kollade på saltkråkan hon och jag. Hade lite mys där på eftermiddagen. Tror det var uppskattat.

När jag slutade så följde jag med Monica ner på stan. vi fikade och Robin kom förbi. Även Flum och Patrik vilket var väldigt roligt eftersom jag inte sett Flum på jag vet inte hur länge. När vi fikat klart lämnade vi Flum och Patrik på stan och Monica körde mig och Robin till Järnet. Vi tog Robins bil och åkte till Kupolen. Kollade in dom nya skoaffärerna. Mycket fina skor men har inga pengar så jag fick såklart inga med mig hem.

Nej nu orkar jag inte mer, sängen känns lockande!!


Hare, Tjaaaa!!




Lämna mig ifred!



Ja för det känns det som om att vissa människor kan göra. Orkar inte med att folk ska säga åt mig att jag är si eller så. Dålig eller bra. Orka sköt ert eget liv och skit i mitt!!!!


Har precis kollat klart på fotbollen, jävla skit match! Sverige kan väl bättre än så. Hoppas på det iaf, dom skulle ha haft Henke, då skulle vi vunnit =p

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och drömma nått vackert!



Malin snart kommer jag, längtar som fan!







image30



Kör ihop sig


Ska allting gå emot mig nuföriden?

Har verkligen bestämt att jag ska till Stockholm mellan 25 - 28. Då ringer dom från jobbet nu och undrar om jag kan jobba 26 och 27 och inte vilken tur som helst utan såklart natt. Suck där förlorade man 3000:- Usch va tråkigt det är när det blir sådär. Men nu har jag verkligen sagt att jag ska till Schölin och då SKA jag det också.

Fika på stan idag med Lauren och Henke, blev ju inte så mycket snack i lördags pga mig. Men men det ska nog bli lite mer snack idag. När jag väl vill snacka då är jag en jävel på det. Även fast det mesta bara är strunt så tror jag att folk lyssnar. Dom låtsas iaf som att dom gör det. haha.

Jag tror att jag har världens bästa kompisar, eller vid närmare eftertanke jag vet att jag har världens bästa kompisar. Sorry att jag inte visar för er hur mycket ni betyder alla gånger, men jag älskar er iaf. Ni vet vilka ni är. Dom mest underbara vänner man kan hitta och dom trognaste också. Ni är mitt allt, utan er vore jag ingen. Tack för att ni är dom ni är! <3

Mitt liv är ingen dans på rosor nu, snarare en dans på kaktusar. Allting jag gör blir fel, det känns så iaf. Ingenting jag gör nuförtiden verkar vara bra. Men vem är det egentligen som ska bestäma om det är bra eller inte. Jag eller folk runt omkring. Mår man bra för stunden då man gör någonting ska man inte vara glad då. Jag fattar ingenting men det är ju som vanligt så vem blir förvånad. Inte jag iaf och inte dom som känner mig heller.


Imorgon ska jag äntligen till mitt underbara Leksand igen, tänk att man kan må så himla bra på ett specielt ställe. Stämningen, folket, hockey, pappa allting där är perfekt. Men det ska vara pappa och jag, det är då det är sådär perfekt. Har verkligen märkt det när man har med sig kompisar. visst jag älskar det fortfarande. men när pappa är med så är det en sådan där alldelens underbar känsla i hela kroppen. Helt inne i hockeyn sitter och snackar skit och käkar popcorn, skrattar som tokar i pauserna och har det bara enbart bra. I bilen upp och ner så har vi Party i bilen också sitter och sjunger högt som fan och typ dansar i bilen. HAHA! Ni skulle se oss nångång. Nog om Leksand och mig och pappa. Men är iaf underbart lycklig  över att få åka dit imorgon.

Lauren: Du är en underbar människa och jag är överlycklig att du finns i mitt liv. Du gör mig glad och får mig att tänka positivt. du kan sätta dig in i mina situationer och får alltid ut det bästa ur dom. Vad skulle jag göra utan dig? <3

Detta inlägg blev jävligt långt med massa skit.


Ta vara på varje stund, samma tillfälle kommer inte två gånger!




image29


Det blir aldrig som man tänkt sig


Oftast iaf, Kvällen började bra. Satt hemma hos Liss och snacka, lyssna på musik och tog några öl. Kollade även på fotbollen och var förövrigt ett pucko, som Liss skulle ha sagt :p

Lauren kom förbi och vi gick vidare på förfest hos hennes kompis, senare drog vi vidare till Järnet och hem till Robin. Massa trevliga människor. Vidare ner på krogen men gick aldrig in. Det blev hemgång nästan på en gång när vi kommit ner till stan. Höll på att frysa ihjäl igår men det är väl helt okej.

Nej orka! Nu ska jag kolla på film, ha en bra dag!


Hoj Hoooj!!




Öl och Fotboll


Det kommer kvällen innehålla, vet inte hur länge jag kommer vara vaken med tanke på att jag varit vaken sedan 05.55 imorse men vi får hoppas på det bästa. Jobbet idag gick iaf bra även om det var super drygt. Jobbade med Maria så det var helt okej, Baby kom också förbi jobbet och hälsade på idag.

Nu siter jag hemma hos Liss och har tagit första klunken av ölen, Mums!
Ska kolla på fotboll och festa med nära och kära ikvälll!

Hoppas din kväll blir toppen!

Hare Tjaa!




Fika med min älsk

Sov ute hos Patrik inatt igen, det är mysigt där nästan så jag skulle kunna flytta dit. Vaknade vid halv 11 gick upp då och väntade på att Robin skulle komma förbi. Han kom vid 12 tiden och då åkte jag med han till stan för jag och Camilla käkade lunch på Kina idag. Robin drog iväg till Mjölby för att hälsa på sin pappa. När jag ätit klart med Camilla kom Helena också. Vi satt och prata ett tag sedan beslutade vi oss för att gå in på systemet ifall att vi ska ut imorrn. Vet inte riktigt än om jag orkar eller vill. Men det kan ju vara bra att ha dricka ifall man bestämmer sig för utgång. När vi varit på systemet gick Camilla till jobbet och jag och Helena mötte Monica vid Sibylla. Snackade lite skit sedan begav jag o Helena oss till Godbiten för lite fika och prat. 

När fikat hade legat i magen ett tag och vi skvalldrat klart så gick vi runt på stan lite till. Va så inåt helevete kallt idag så jag höll seriöst på att frysa ihjäl. Usch säger jag bara. Vi gick hem till Niklas och sedan tog vi bilen till Haraldsbo. Hälsade på gamla lärare och drömde oss tillbaka, för vi längtar faktiskt tillbaka till skolan. det ni. De trodde ni aldrig. Iallafall inte om ni gått med mig och Helena i 3år. 

När vi sagt hej och hej då så skjusade jag hem Helena till Nikas. Sedan tog jag bilen och åkte vidare till Hosjö. Där jag sitter nu och lyssnar på musik och skriver lite. 

Vad händer mer idag då, hmmm vet inte alls. Vet bara att det blir Idol tittande ikväll och sedan sängen tidigt. En annan ska ju infina sig på jobbet imorrn 07.00 men det ska väl gå det också. Jobbar ju med Maria så det kommer nog gå toppen. Efter jobbet vette fan vad som händer, men senare blir det säkerligen lite öl, köpte ju lite idag så varför spara dom. Haha...

Helena  tack för en underbar dag, vi kan alltid vi. Du är underbar!!  <3


image27



Sean Kingston - Beautiful Girls 



image28






Stockholm


Dit åker jag den 25 och stannar till den 28 ska bli underbart mysigt att åka och hälsa på Schölin. Har ju inte varit där än och hur länge har hon bott där, hmmm över 1 år iaf. Det är dålig stil att inte ha kommit och hälsat på. Jag vet. Men det ska det bli ändring på nu. Ska bli så himla kul bara att få se dig igen Schölin. Vi kommer ha det hur bra som helst. Jag ska iaf vara full som en kastrull och bara må bra!!

Leksand vann med 4-0 igår mot Hammarby lite synd att det inte kom in mer mål men vafan dom vann iaf. Det är det som räknas. Underbart att vara i Leksand igen iaf, kan dom inte ha match jämt så man får vara där hela tiden. Det skulle vara underbart. Snart kommer Ed också det kommer vara askul att se den matchen. Så det händer i Leksand den 24 Oktober, det kan ni inte missa!

Nu sitter jag här än en gång och väntar på att åka till jobbet, fattar inte att jag kan sitta och vänta på att få åka till jobbet. Har man ingenting bättre för sig?
Verkar inte så iaf, har pratat med Camilla idag det va väldigt kul, va ett tag sedan nu.

Mamma fyller år nästa helg då är jag ledig och det ska jag förbli. Då kommer väl släkten förbi igen mycket trevligt. Helgen efter det så äre Fjollträsk som gäller, vill inte till själva Stockholm men är folk så dumma att dom flyttar dit så får man väl lov att följa efter på Besök :p
Liss har ju också flyttat dit nu, får väl se om man springer på den människan så man kan "Halloooo" lite på han. Haha internskämt måste jag ju säga om det men endå.

Nej nu ska jag hälsa på MonicaBaby på Jobbet sedan jobba jag med, slutar inte förens 21.15 ikväll.
 USCH!



Hallooooooo!!

Funderingar

Ja sådana har jag i överflöd just nu, funderingar över livet. Över allting faktiskt vad ska man göra med livet. Hur vet man att man tar rätt beslut och gör rätt saker?

Vill man någonting så får man ta lite mod till sig. Jag vill flytta, flytta härifrån och skapa ett anorlunda liv. Allting är ju samma här, varje dag är den andra lik. Det måste hända nått annat för att livet ska vara spännande. Men jag kanske får skylla mig själv jag är ju inte den som direkt är snabb på att göra grejer. Skulle man flytta vart skulle man flytta då? Inte Stockholm iaf, där bor ju massa Falufolk så det är ju som att flytta till Falun igen bara att det är större. Men jag skulle kunna tänka mig Göteborg men det känns för långt bort. Ja man måste ta mod till sig som sagt och vara säker på att man verkligen vill. Man har ju tryggheten att man alltid kan komma hem om man inte trivs men det skulle kännas som ett misslyckande. Men å andra sidan testar man inte så får man ingenting veta. Isåfall kommer jag säkert ångra mig, att jag aldrig tog chansen och drog iväg. Jag känner endå att flytta i Sverige ger mig inte så mycket, jag skulle vilja åka utomlands. Bara vara och bo på olika platser i världen. Det skulle vara nått.

Sitter här och vet att jag måste hoppa in i duschen snart eftersom jag börjar jobba 11. Har en skön dag idag 11 - 14. Den turen är helt okej, men hade hellre jobbat heldag idag och varit ledig i helgen men man får inte alltid som man vill. Tjänar ju mer pengar på helgerna så det kanske är lika bra att jobba då. Det tråkiga med det är att man inte har nått liv, man jobbar enbart och sedan när man för engångskull är ledig så jobbar alla andra. Om man lever enbart för jobbet, vad har man då för liv?

Trodde verkligen inte att det kunde vara så tråkigt att bli vuxen, man måste göra saker man måste betala räkningar och det är så många måsten. Måste man alltid göra det som förväntas av en? Eller kan man överraska?

Nej nu har jag snackat nog med skit för idag men tankarna går för runt om allt möjligt, om hela livet!

Ikväll är det iaf Leksand med Pappa som gäller  <3


HejHej!

Saker och ting förändras!


Denna vecka har till mesta dels enbart erbjudit jobb och så ser det ut resterande dagar också.
Skönt att man kan tjäna ihop lite pengar iaf, jag hoppas på att tjäna dom snabbt så jag kan dra.
För nånstans ska jag, jag vill ut i världen, se nya platser, möta nya folk och lära mig nya saker.
Orkar inte bara vara i samma vardag som vanligt, det händer ingenting nytt. Det är tråkigt!

Kommer precis ifrån Leksand, äntligen har jag och pappa gjort debut tillsammans denna säsong.
Men jag har ju varit där alla 3 matcher och så ska det fortsätta också, undantaget kommer när jag är i Thailand.
Men vem vet då kanske man sätter sig på ett internetcaf'e och kollar på matchen genom datorn.
Vi försökte ju 2004 men då var internet för segt, man kan alltid hoppas att dom fått snabbare.
Leksand vann iaf med 3-2 Helt underbart bra, känner glädje när det går bra där.

Annars har det skett lite förändringar i mitt liv nu på sista tiden, men dom kan jag hålla för mig själv.
Har ju gjort det ett tag nu så varför inte fortsätta?
Känner iaf inget behov av att berätta det för nån, den som vet om det är den enda som behöver veta.

Helgen då?
Är bjuden till Lauren på Vin och Middag någon kväll. Lite tjejer och snacka lite skit.
Skulle vara underbart kul, men som sagt en annan har ansvar och ska jobba.
Men man kan ju kolla förbi iaf. Annars blir nog helgen lugn, ska kolla på hockey på fredag.

Kom på när jag jobbade natt i måndags att jag lyssnar på tok för lite på Tracy Chapman.
 Helt underbar musik och vilken röst hon har, man kan inte annat än rysa.
Hon var med på tv och jag och min jobbarkompis fick båda abstinens där mitt i natten.
Fanns ju inte sådär jättemycket vi kunde göra för att stilla våran hunger efter Tracy.
Sitter och lyssnar på henne just nu, Fast Car. Underbar låt.


Livet har sina med och motgångar, man måste bara försöka förstå hur man ska handskas med dom!