MORSDAG!

Ja man ska väl säga Grattis till mamma idag på morsdag. Vi käkade middag hemma idag hela familjen, Robin och Denice är även inräknade där =)  Fläskfile' och Potatisgratäng med sallad. mycket gott måste jag säga. Mamma fick ett kort och chocklad av mig, patrik och niklas, det var uppskattat. Efter maten så åkte jag och Robin hem till han i min Pärla. Robin bytte om och sedan åkte vi till Scania Vallen för Dasarna hade träning idag. Jag satt där och kollade på och Robins mamma kom förbi en sväng. mycket trevligt att prata med henne.

Denna dag har inte erbjudit så mycket mer men det har varit bra iaf.

NU vill jag ha ett jobb så man har nått att göra på dagarna, finns ju ingenting att göra. Sen får man inga pengar heller. Tråkigt värre kan jag säga =(


På fredag kommer Maja och hälsar på mig och blir kvar hela helgen, så i helgen blir det inte lugnt iaf. Haha vi ska ha så kul.

Nej nu ska jag kramas med min kära!



Godnatt och Sov Gott!


image3

Freedom Beach, Thailand. Snart åker vi igen Älskling... <3



Picknick!

Idag vaknade jag hos Robin av att pappa ringde. Han tyckte att jag och Robin skulle åka med Niklas hem om vi skulle ha nån bil idag. Det va snällt att han tänkte på oss faktiskt, men det gör han ju jämt =)
Så skicka sms till Niklas och han sa att vi skulle gå ner på stan. Så vi traska ner dit i det underbara vädret som det faktiskt var idag. eller ja nu kanske man ska säga igår eftersom kl är över 00.00 iaf så va det skönt att traska runt på stan. Vi skulle köpa mjukglass men blev inge av med det. Köpte ett kort och choklad till mamma istället eftersom det är morsdag idag.

När vi hade varit på stan och Niklas hämtat oss var vi hemma hos mig ett tag och chilla. Mamma och Pappa skulle på 50års fest så mina mostrar och deras män var där. Trevligt att träffa dom igen bara sådär =p
När dom åkt vidare till festen åkte jag och Robin och handlade. Tror nästan vi handla halva city gross Men men ska det va så ska det va regält. Träffade på Simon där också, tänk att alla får jobb utom jag =(

Väl hemma så gjorde vi iording hemmagjord potatisallad och fixade ihop lite kött och korvar och åkte runt för att leta efter en bra plats att ha picknick på, Vi letade länge och väl tills vi tillsist av hungerns fel fick lov att bestämma oss för Roxnäs udde. inget dåligt val måste jag säga, vi satte oss på baksidan av udden och grillade och hade det mys. En helt perfekt kväll och den spenderades ju med den bästa <3

Efter
det åkte vi hem till mig igen och sedan hem till Robin för film tittande och en liten räkmacka, ja jag vet vi äter mycket men det är ju såå gott. Nu alldelens nyss så har vi skjusat hem Patrik och Denice från krogen, det va ingen höjdare så missade inte så mycket.

Sitter nu helt ensam hemma hos Robin och skriver här. Han är i Borlänge och hämtar Mjöber, Krulle och några fler. Såklart var dom 4 i bilen så jag kunde inte följa med. Hatar verkligen när Robin åker ut mitt i nätterna och jag blir lämnad ensam, men men livet är hårt.


Nej nu ska jag ta och lägga mig framför tv och mysa ner mig och vänta på min prins <3


image2

Tråkigt Väder och Fotboll

Usch vilket tråkigt väder vi har idag, Inge roligt alls. Man blir bara deppig när det regnar och solen inte skiner.
Sen kan ju jag inte vara ute och glida i min Pärla på dagarna när det regnar, eller jag kan men inte lika kul när det regnar. Men men lika bra att regnet kommer nu i Maj, det sägs ju att en blöt Maj och det blir en underbart bra och varm sommar. Och det kan man väl inte tacka nej till??


Falu Kalaset närmar sig och det ska bli så himla roligt. Helena, Maja, Ullis, Tessan, Camilla, Maddo, Lauren jaa alla man tycker om kommer vara hemma och vi ska ha så Kul. Falu Kalaset är en riktig tradition för "HR-gänget" Så dom senaste åren har det varit perfekt!  Och jag kan inte tänka mig att detta år skulle vara ett undantag.


Studenten
är också en sak som närmar sig. Längtar tillbaka som fan, skulle vilja ta studenten igen. Många man ska hem till och fira detta år. Köpa presenter och grejer till, så kanske om man har tur kan man få lite nostalgitrippar. Det skulle inte vara helt fel. Robin tar ju studenten i år. funderar ur en riktigt bra present till honom men vet inte riktigt än vad det ska bli. Jobbigt när man inte har nått jobb heller, måste fan fixa ett.


Sommaren 2007 kommer bli underbar hoppas jag. Ser verkligen fram emot sommaren och allt som har med sommar att göra. Grillfester, Sola, Bada, Promenader mitt i nätterna. Allt mys som sommaren har att erbjuda tar jag emot helhjärtat.


Fotboll  Ikväll ska jag iväg till Scania Vallen och kolla på korpfotboll Dasarna spelar ikväll och jag hoppas dom vinner denna match eftersom det inte gick såbra sist. =p


Allmänt Inte lika förbannad idag som igår, det känns skönt onödigt att bara slösa energi på det, fick ju ett och annat sagt så det känns bra. Känns som en sten försvunnit från magen. Igår umgicks jag med Denice ett tag, mycket trevligt att träffa henne och småprata lite.

Nej nu har jag skrivit på tok för mycket här, så nu ska jag lägga av. Ingen som kommer orka läsa endå :p

Maja & Helena ni är saknade!!



image1


Haha, inte snyggaste kortet men Maja och Helena är fina iaf. <3



Förbannad!

Dagen i stort har varit underbar.
Solen sken och jag har varit ute och glidit i pärlan min hela dagen nästan.
Först åkte jag ensam ett tag sen kom Barkman och Arre och då drog vi en vända.
Sen åkte jag hem och mamma skulle in till stan så tog med mig mamma och pappa och ut och åkte.
När mamma uträttade ärenden va jag och pappa ute, hämtade Robin och sen hämtade vi mamma.

Åkte hem till Robin och mamma och pappa tog Pärlan och åkte hem.
Vi lagade mat och kika på tv, sen skjusa Robin hem mig när han skulle jobba.
Kom hem satte sig här och då började ALLT!


Fattar inte hur folk tänker ibland blir så jävla förbannad. Men vafan det är ni som förlorar på det, sanningen kommer fram. Blir så jävla förbannad, det är sådana som ni som man inte orkar med. Ni förlorar så himla mycket på att bete er såhär, ni säger en sak men gör en helt annan. Orka hålla på som er...




Camilla, Malin, Lauren, Maja, Helena.. Det är namn på RIKTIGA kompisar!




Fuck Off And Die!!!!!!







image3


Arbetsförmedlingen och Uppvisning.

Vaknade imorse hemma hos Robin, Som alltid =)
Han skjusa hem mig och jag letade efter alla papper jag skulle ha med mig till arbetsförmedlingen.
När klockan var runt halv 12 kom han och hämta mig och skjusa in mig, såå snäll =)

När jag hade varit där som inte var specielt givande gick jag till Camillas jobb.
Hälsa på henne och farbror lite där sen drog vi oss ner till Kina mitt i stan och åt.
Tack Camilla för en underbar lunch, va längesedan vi gick på restaurang och prata om allt.

Nu ska jag, Farmor, Robin och Rebecca iväg och kolla på Andreis Uppvisning på dagis.
Ska bli så kul att se hur han trivs och träffa alla andra barn igen.
Dom är ju så söta och jag saknar dom faktiskt.

Nej nu har jag inte tid med detta längre,


So long Suckers!

Blogg??

Ja nu har även jag skaffat mig en blogg. Jag som alltid har så mycket intressant att prata om, eller inte.
Men det kan ju faktiskt vara skönt att ha en blogg ibland och skriva av sig lite i. 

Ja vad ska man säga, haha har problem redan i första inlägget, då är det illa.
Lever livet, umgås med mina vänner och väntar på sommaren. Så ser väl mina dagar ut nuförtiden.
Försöker skaffa mig ett jobb också men det verkar ju inte vara det lättaste men de är bara att kämpa.

Studenten börjar närma sig och jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden 1 år.
Vill uppleva studenten igen men alla underbara männikskor. Ses på tok för lite nuförtiden.


Undra vad man ska köpa till alla i Studentpresent? Måste va nått bra för jag fick ju massa bra saker.
Men det är ju trots allt tanken som räknas och dom som känner mig vet att jag inte är den smart,
så det ordnar sig säkert i slutändan.


Nej nu ska jag gå och tvätta!!

Välkommen till min nya blogg!