Umgås


I tisdags tog jag och Helena caben och drog iväg till Orsa och hälsade på Maja. Underbart att få umgås med er igen tjejer. Åt lunch och fikade på Majas cafe. Mycket mysigt. På hemvägen åkte jag och Helena förbi Born och kollade våran sommarstuga. Stugan är väl inte mycket att hurra för men tomten är ju perfekt.

Igår var jag ute i det fina vädret och hjälpte mamma på baksidan. så lite grönare fingrar har jag fått iaf. Helt underbart att bara sitta ute och inte göra någonting specielt när vädret är toppen.

Idag kom Maja förbi och bjöd på jordgubbar, mycket mysigt tycker jag. Satt ute och snackade och hade riktigt roligt.

Jag skulle väldigt gärna ha velat vara på P&L just ju, men man får skylla sig själv när man är seg med att köpa biljett. Får vänta till nästa år. Om det nu blir något nästa år. Det är ju massa skit som hänt där redan, Peace and Love. Undra om festivalbesökarna förstår vad det står för.

Näää ha det bra nu.



MidsommarDagen 09



Behöver bara säga en sak, Underbart!

























Idioternas Paradis
Och Som Jag Älskar Det!





Midsommar


Glad midsommar allihopa, hoppas den blir bra trots detta värdelösa väder.
Själv ska jag ut till farmor med släkten på pappas sida. sen ikväll blir det jobb.
Imorrn ska jag umgås med underbara vänner och bara njuta av livet.

Var nyss och kolla på Dasarna när dom spelade midsommarcup.
Dom kom två men hade förtjänat en första plats.

<3









I'm in Love!

Resa


Ja för nu ska jag och hjärtat ut på en lite resa i detta vackra land. Åker lite överallt. Ska förbi Örebro och hälsa på Magda och Micke. Ska bli riktigt skoj att åka dit och mysa lite.

Fick föresten frukost i sängen igår, sådant uppskattas <3

Har gjort lite olika saker men slänger in lite bilder istället.


Crusing i Falun

      


Fest i Hosjö

  


Fest På Kvarnberget

   





Längtar som en toook tills på söndag :)




Lite Ledighet


Dom senaste dagarna har jag inprincip bott på jobbet men nu har jag fått lite ledigt iaf. Så nu ska man väl försöka få fint här hemma och hjälpa mamma och pappa ute på gården så gott det går. Ska iaf iväg till Dollar stor och ÖB och kolla efter fina vaser och ljuslyktor. Ska ha det inne på badrummet.

Ikväll blir det att kolla på Dasarna, hoppas på en vinst ikväll igen. Lyssnade på deras låt. haha den är riktigt bra faktiskt.
 
Synd att det är så dåligt ljud bara.


Ha en bra dag allihopa!


Ny start


Nya möjligheter. ja för man säger väl så. Jag ska börja med nya saker och sluta med andra saker. Orkar inte ha det som jag har det nu. Livet är på tok för rörigt just nu.

Grattis till Dasarna som vann med 2-1 idag, underbart att ni håller i. Synd att det inte blev någon cup i Karlstad men det va ju en mindre cup som dom hade istället så dom åker väl iväg endå. Det tycker då jag absolut att ni ska göra grabbs :)

Det är onsdag och jag sitter hemma. det är inte likt mig när det vankas fest. Men idag har jag faktiskt ingen lust. mamma och pappa bjuder på räkmacka hemma i soffan istället. Underbart!


Hoppas ni har en kul kväll allihopa!


Första


Förlusten för säsongen. En riktigt bra match men vi förlorade med 2-1. Dasarna var bra iaf och det är ny uppladning och match på onsdag. Det har börjat komma mycket folk på matcherna vilket är riktigt roligt.

Bloggarna dör ut såhär på sommaren och det kan jag förstå, vem vill sitta inne och blogga när det är underbart väder ute? Men denna vecka kommer det bara regna och vara kallt. Usch och fy faan! Då kanske folk skriver lite oftare.

Kollar på misstänkt på fyran nu. Riktigt interessant idag faktiskt. Helt sjukt hur vissa människor tänker, de är skrämmande.







Lina.
Tack för att du finns. Även fast jag är en idiot ibland står du alltid vid min sida och du dömer mig aldrig.
Du är en riktig vän, du är min Linis <3




Kom igen Dasar!


Nu kör vi, Dasarna möter swebus 18.50 på Scaniavallen.






KOM IGEN DASAR!