Vinter Igen.


Vaknade imorse och det var vinter ute igen, suck!!!
Hatar vintern nu, vill ha sommar igen men men den kommer väl.

Vill att det ska bli Mars så jag och Helena tar vårat pick och pack och drar!
Skulle vara helt underbart!!

Har en diskution med Martina om döden, den är hemsk, skrämande.
Usch tycker inte om att tänka på det.


Nej nu är BabyGirl här och vi ska till moster.
Åker till sthlm på lördag, ska bli underbart,
Schölin ska få sig en påhälsning från Falun :)


Ha en bra dag!

Stjärnfall.


Det är någonting som är mycket fint. Såg ett otroligt fint stjärnfall i lördags natt. underbart!

I fredags var jag och Robin på fest hos Tobbe spom blev 23. Roligt folk och skönt att träffa Lina och Sarah igen. Mycket trevliga människor det där. Karro och Magda kom också förbi en sväng och sedan åkte vi 3 vidare till Etage. Riktigt roligt att gå ut med tjejerna igen. Helt underbart att träffa er igen också.


Har inget jobb kvar längre det suger!!
Så har skickat iväg en del ansökningar, tror inte sådär jättemycket på att jag kommer få nått jobb men vi får allt se.

Äntligen ska jag få åka utomlands igen, Helena och jag drar till Thailand i Mars. Kommer bli en underbar resa. Ser fram emot det som fan, kommer bli bäst! Ska väl sätta oss ner och planera lite mer nogrant snart.


I helgen bär det av mot Stockholm med Monica. Kommer vara så himla kul att vi får lite ensam tid igen. Lauren kanske också ska med har inte fått tag i henne än. Men hoppas verkligen att du kommer följa med.

Lauren, du är saknad kom hem nu!
Du har varit borta alldelens för länge, 3 veckor är faktiskt en lång tid utan dom man verkligen bryr sig om och Älskar.


Min blogg är CP, jag uppdaterar klockan 09.00 men det står att det är typ 21.00 helt dåligt!!


Nej nu blev det för mycket, Heeej!




Laptop.


Japp en sån har jag fått av min pappa, så nu sitter jag här nöjd och belåten. Nästan. Hade ju varit roligare om internet hade funkat uppe på mitt rum. Har trådlöst internet men inte funkar det uppe hos mig inte. suck! Varför ska man bygga så tjocka väggar för?

Thailand var bara en dröm det också. Hittade ju en billig resa men ingen som hade pengar eller var ledig som kunde följa med. Surt kan jag lova. Hade kunnat åka dit själv och åka hem med Patrik, Flum och Micke men hur kul är det att åka själv då, Ingen höjdare.

Helg igen.
Vad ska man göra utan den denna gång då. Känner för att lägga mig i badet ikväll med en bra bok och ett glas vin. Men Tobbe fyller år och vi är bjudna dit så det blir säkert att jag kommer åka dit.
Imorrn är jag bjuden hem till Åsa på tjejkväll, mycket trevligt tror jag på. Ska nog åka dit men vet inte säkert än. Åsa: hör av mig senare :)

Jobbet då?
Ja vad händer med dessa jobb. Har inge jobb på Dallis kvar iaf vilket suger. Söker jobb och sådär men får se vad som komma skall.

Träffade iaf Monica igår, va hem till henne och käkade tacos, kollade på oc, skrattade och fick en kasse kläder igen :)   Tack gumman! Mycket trevligt att se hur du bor också.
När jag varit hos Monica åkte jag hem till Robin en sväng för att sedan åka till stan och plocka upp Frida "Fläskis" Karls! Helt underbart kul att träffas igen, underbarare människa får man leta efter, så håll hårt i henne, det ska jag göra! Avundsjuk som ett as är jag iaf på dig Frida. Jag vill också åka ut i Världen och bara leva livet!

Klockan är drygt 08.10 och jag är uppe. Det är ett under kan jag lova. Inte händer det ofta inte. Hämtade mamma från jobbet runt 07 snåret. Så nu har jag käkat frukost och sitter i köket och skriver och lyssnar på P4. Ska ner på stan senare idag och träffa Ullis, det ska bli otroligt roligt. Tar väl en fika som vanligt. Usch vad jag fikar egentligen. Måste nog sluta med det och börja träna som jag sagt att jag ska göra nu ja vet inte hur länge. Men det kommer väl det också.

Nej nu ska jag prata lite med min pappa :)


Ha en trevlig helg allihopa!

Se Världen.


Det är verkligen ett måste för mig, håller seriöst på att få panik här hemma. Jag vet inte vart jag ska åka men åka det ska jag. Funderar starkt på att åka och hälsa på Frida och Sara x 2 när dom är ute. Skulle vara helt underbart. 

Livet är lika dött (Om man nu får säga så) som vanligt. Händer inte mycket alls. och nu verkar det som om att Daljunkarn ska sluta ha oss timmisar. Det var verkligen en rolig nyhet. (inte) Så nu är det väl bara att sätta sig och söka jobb igen. Det som jag tycker om så mycket. Åhh blir trött på detta vill att mitt liv ska ha några saker som jag vet iaf. Men men det kommer väl med åren det också.


Sitter hemma i Hosjö för stunden och ska snart ner på stan för att träffa Robin. Får se vad vi hittar på för någonting. Alltid blir det ju nått iaf. Oavsett om det är viktigt eller ej.



Imorrn ska jag iaf äntligen få träffa Frida "Fläskis" Karls igen. Helt underbart känns det och kommer få en sådan där bra energi i hela kroppen efter vårat möte. Får det alltid och vi har alltid roligt. Du är Bäst!


Nej dags att dra mig ner på stan.



Riv inte krogarna ikväll folk!!





Tårar.

Tårar är nog ganska bra. Oavsett om det är tårar av glädje eller av sorg. Tårar ÄR bra.


Nej ingen motivation alls, återkommer kanske ikväll.

Nu ska jag läsa en bok!


Pussheej!!

Vissa drömmar är faktiskt ingenting mer än drömmar.


Folk säger ofta att du kan uppnå dina drömmar och mål här i livet.
Men endel drömmar är faktiskt bara drömmar, hur mycket man än vill att det ska hända kommer det inte att göra det. Det kan handla om vad som helst, drömmar och kärlek, karriären, familj. Ja vad som helst. En del av mina drömmar kommer aldrig slå in. Det vet jag redan nu. så om man redan vet om att drömmen inte kommer slå in, varför hoppas man och förtsätter önska? Hoppet, det ligger nog mycket i hoppet. Det är ju det sista som överger en.


Blir irriterad på mig själv. Dels för att jag drömmer dessa saker, dels för att jag inte ger upp drömmarna då jag vet att dom aldrig kommer slå in. Men om nu denna dröm finns i huvudet på dig varje dag.  Varför kan man inte bara stänga av den i hjärnan. Varför ska jag vara så fixerad vid just denna sak? Jag vet inte, jag får väl försöka att inse, på riktigt att det faktiskt bara är en dröm och ingenting mer. Men vill jag verkligen det?


Helgen har varit lugn inge fester och inge alkohol. väldigt skönt måste jag säga. Otroligt skönt känns det faktiskt. Ska fortsätta så ett tag tror jag. Eller iaf till den 2/2 Då det är allsång på solliden för Daljunkaregården. Det kommer bli en kväll att minnas. Det ser jag fram emot.


Trodde seriöst att det var onsdag idag tills Martina tog mig tillbaka till verkligheten och berättade att det enbart var tisdag. Gud va segt denna vecka har gått, var helt säker på att det var onsdag. men där ser man va fel man kan ha. Vad händer i veckan då, ingenting vad jag vet. Jobbar inte förens på söndagnatt, ska bli skönt att jobba natt igen. Mycket skönare att jobba på natten än på dagarna. Tjänar mer pengar också =)



Det är ett problem, det är faktiskt det. Även om du inte tycker det så mår jag inte bra över detta. Vet att du inte heller gör det men du tar det som om att det inte är nått stort eller viktigt. Det ÄR viktigt och stort för mig. Önskar att du kunde se det nångång. Många tårar har runnit nerför mina kinder, Dina också. Önskar att du kunde se allvarett i detta. Men det kommer väl en dag då du också gör det.



Nej nu var denna bloggen slut för idag.



Vissa drömmar är faktiskt ingenting mer än drömmar.






Livet Enligt Sofie.


2007 har blivit 2008.

Och vad har 2007 gett mig?
Jag kan inte ge någonting specifikt sådär, någonting jag kommer på på rak arm.
Livet är nog sådant, det är inte många saker, om det ens finns några som du kan förklara precis så som du menar, precis så som du känner och precis så som du tänker. För dig är det kanske självklart. Men för andra låter det som rena smörjan. Folk kan inte till 100% veta vad du känner och vilken människa du är. Det funkar nog inte så.

Så svaret på frågan vad 2007 har gett mig.
Ja du vad skulle jag svara på det, mer drömmar mer möjligheter och mer energi. Det har även givit mig mycket tårar, sorget, hat men även mycket kärlek, skratt och lycka. Åren är långa, men det går endå väldigt fort.
Jag tror inte att man kan säga att tex 2007 var det bästa året i mitt liv. Du har ju så många år kvar. och om du tänker efter har du nog upplevt lika mycket sorg och smärta det året som åren innan. 2007, det har gett mig.... Mod och självkännedom.


Var ju ett tag sedan sist.


Julen spenderade jag med Robin. Först hos hans syster med hela släkten. Sedan åkte vi till Hosjö hem till min Faster och var där med hela min släkt. Helt underbart roligt. Det är underbart att vara med min släkt dom är dom bästa. Kom inte i säng förens tre på julaftonsnatten där. Men underbart hade jag det.

Den 25 åkte jag och Robin till Mjölby och hälsade på hans pappa med familjen. Firade ju igen och bara levde livet. Hittade en underbar klänning som jag köpte, älskar den! Stannade i Mjölby till den 28 då vi tog bilen hem till Falun igen. När vi kommit hem och gjort oss klara så bar det upp till Born. Hade party i bilen. Patrik körde och Niklas satt fram. Jag och Robin drack öl i baksätet. Väl framme så hade vi kramkalas allihopa sedan åt vi och drack gott allihopa. Efter middagen blev det killarna VS. Tjejerna i musiktävlig. Tjejerna vann som vanligt. Hur roligt som helst. Åkte hemåt vid tolv tiden och in på Etage såklart. vart annars. Trevligt trevligt.


Nyår.

Först besökte vi Tam i Hosjö och satt där och drack lite öl och drinkar. Sedan åkte vi vidare till Hälsingården och Krulle. Mycket trevligt folk där och vi spelade kort och snacka massa skit. Tolv slaget kom och alla önskade alla gott nytt år. Mer än så var det inte. Tog kvart över 2 bussen hem till Hosjö och käkade potatis och köttbullar :)   Gick sedan ut till Patrik och myste med Tulfen tills jag somnade. Mådde som jag förtjänade dagen efter kan jag lova.


Nu.

2008, ett nytt år i mitt liv. Hur ska jag fylla det på bästa sätt?


Betydligt mycket mindre alkohol.

Mycket mer resande.

Mindre Bråk.

Tänka mer på mig själ.

Inte bry mig om vad alla andra tycker och tänker.

Hjälpa någon som verkligen behöver hjälp.



Det känns som att året skulle kunna bli bra om dessa saker finns i innehållet!




Tack och hej för mig!







Lina, det var jättekul att umgås med dig igen :)