tre dagars


Ja nu är julen över för denna gång och snart börjat ett nytt år som ska bli det bästa året någonsin. Det är väl det man alltid säger till sig själv den 31 december.

Julen har varit riktigt mysig med släkt och vänner, blev en tredagars för mig och det känns i kroppen kan jag lova. Riktigt roligt har jag haft och tack alla som gjort mina dagar.


Nu blir det till att lägga sig och sova med världens underbaraste katt :)




5år sedan


Jag kan verkligen inte fatta att det är 5år sedan idag. 5år Sedan vi befann oss i Thailand och skulle åka till Freedom Beach. När det där oförglömliga hände, Tsunamin.
Det gör fortfarande ont och jag har fortfarande en oro i kroppen. Har settat framför tvn och kollat på olika dokumentärer. Det är helt sjukt hur dåligt Sverige hanterade den katastrofen. Det tog många dygn innan Sverige var på plats och hjälpte sina egna.

Jag är oerhört lycklig över att vi alla 19 kom hem därifrån, vi hade änglavakt!









Jag tänder ett ljus och tänker på alla som inte klarade sig och deras anhöriga.



God Jul!


Ja då har julen kommit till oss ännu en gång. Denna gången har jag NOLL julkänsla och det känns värdelöst. Det ska iaf bli skönt att vara hemma hos faster med släkten och bara mysa tillsammans.
Idag var jag förbi hemma hos Magda och Micke mitt upp i deras klägranen/slå in julklappar projekt. Jag hade riktigt roligt men jag vet inte om Micke kan hålla med om det. Gav min underbara Magda en julklapp som jag tror hon uppskattade iaf, den är ju personlig om inte annat.

Jag blir matt på att folk ska säga åt mig vad jag ska göra vad jag får ha skrivet och inte. Men jag hoppas att dessa människor är nöjda nu och inte klagar på mig mer.


God Jul!



Blood Diamond


Jag och pappa kollade precis på Blood Diamond på 3an. Det är verkligen hemskt hur folk beter sig mot varandra. Folk i samma land. Sen är det hemsk med dessa diamanter, konfliktdiamanterna. Det är helt sjukt. Jag skulle inte vilja gå runt med ett halsband eller en ring med en konfliktdiamant i. Fy sjutton, det ska man alltid vara noga med att kolla upp om man skulle köpa en diamant.

Imorrn blir det tillbaka till Dalis igen, ska bli riktigt roligt faktiskt. Får se om möjligheterna för att få ett vik nu är stor. Jag hoppas iaf på att jag kan få ett. Skulle vara underbart att veta hur man jobbar i ett år framöver. Ja det hoppas jag verkligen på. Vi får väl se hur detta slutar.






Brittany Murphy dog idag. Det sägs att anledningen var hjärtstillestånd som hon fick i duschen. Hon blev bara 32år. Det är hemskt när folk dör så unga. Jag kommer mest ihåg henne från 8 Mile och filmen när hon spelar mot Aschton Cutcher eller hur han stavas :P 




Godnatt till er alla!



Kändis


Igår fick jag äntligen åka pulka och fy satan va roligt det var! Helt underbart att åka igen. Tråkigt att alla som vanligt bangade i sista stund men men. Jag kommer inte anordna det någe mer iaf.

Jag ska också på kändisfesten hos Sanna och Martina och eftersom Karro fått bra respons på sin blogg om vad hon ska va så tyker jag att ni kan hjälpa mig också ;) 

Nu får vi se om Sverige vinner på straffarna!

Kram



Snö


Det har verkligen kräksnöat nu i två dagar eller vad det är. Så himla underbart!
Imorrn ska jag på julbord det ska bli riktigt mysigt.

På lördag är det pulkarace som gåller och gud vad roligt det ska bli ser verkligen framemot det.
Det kommer bli en succe!

Nej nu ska jag och Cuddle mysa och sedan sova!



Sömnlös Helg


Ja fy satan, inte har man sovit mycket i helgen inte. Säkert bara för att jag jobbade dag både lördag och söndag i helgen. Men men lite trött har man väl varit förut. Jag lever ju iaf och det är väl det som räknas.

Idag har jag varit med Monica på Kupolen. Riktigt mysigt att umgås med henne igen, det ska vi ta snart igen.
Patrik har gjort illa foten idag när han spelade fotboll, så nu är han och mormor på akuten och gud vet när dom kommer hem igen. Hoppas det går bra iaf! Pappa är iväg med jobbet. Ringde till mig och talade om att både han och mårten fortfarande kan stå på benen efter hockeymatchen. haha dom hade startat ett bråk i slut minuterna och fått matchstraff båda två. Dom där dom kan dom.

På onsdag blir det Leksand igen och torsdag åker jag med Demian till Göteborg. Ska hämta hans bil där och förhoppningsvis hinna hälsa på Lauren en sväng. Fredag blir det julbord med  släkten. Eller egentligen Falu Tank men det är så mkt släktingar så det känns som om släkten ska dit. Vi ska även på vinproving då, ska bli kul då jag aldrig varit på det.


Trött, svar Ja!



ÄLSKAR ATT SNÖN SEGLAR NER FRÅN HIMMLEN, HOPPAS DET FORTSÄTTER HELA NATTEN <3

 

 

 


06.45


Då började jag imorse så klockan stod på 06.00. Vet inte när det hände senast. Men jag kom iaf upp och i tid till jobbet. Det första man fick göra på jobbet var att sitta hos en tant som inte hade många timmar kvar i livet. Usch det är baksidan med detta jobb. Annars trivs jag som fisken i vattnet jag tycker verkligen att det är super kul. Måste iaf söka nått mer jobb. Får se om jag får jobb hos Libra.
Jobbar sex dagar denna vecka det känns kanon. Skulle ha slutat 14.00 idag men det fattas folk så får jobba till minst 16.00 men det är ju pengar iaf.

Ikväll blir det hockey med pappa, Leksand - Västerås. Vi hoppas på en seger idag efter förlusten i onsdags. Jag tror på seger ikväll. Känner på mig att jag kanske kan få träffa dig också. Jag skulle bli överlycklig isåfall!

Planerade lite inför nyår igår. Jag, Magda, Sandra och Emelie fikade och snackade en massa. Jag tror det kommer bli kanon. Hoppas bara att det blir så som man planerat.

Just nu vill jag ha took mycket snö och känna julstämingen, men nääää ingenting känner jag.
Kanske kommer på lucia då man hör alla mysiga låtar :)
Har ni någon favorit jullåt?

Jag tycker om denna :)





Men det finns ju så många underbara låtar!





Mystiskt


väntar just nu på att Kerstin ska komma och hämta mig för att sedan bege mig till jobbet för ett pass på 5½timme. Får se om Magda skulle komma förbi när jag slutar och basta lite men vet inte riktigt om jag känner för det just idag. Har en mystiskt känsla i hela kroppen, det känns inte bra. Jag vet inte vad den beror på heller.

Sitter och lyssnar på In Flames just nu faktiskt, kors i taket. Men jag fastnade för den låten, jag har hört den förut men nu var det ett bra tag sedan. Den är riktigt bra faktiskt och passade perfekt för hur jag känner mig just nu.

Den går på repet för fulla muggar.

Såg att en en klasskamrat från HR hade lagt upp bilder på facebook sen vi gick i skolan. Fan vad jag skulle vilja gå om det sista året iaf. Få umgås med alla igen och bara ha det riktigt jävla roligt. Veta precis vad man ska göra på dagarna och få lite strucktur på vardagen. Vi hade så grymt roligt ihop och jag saknar det verkligen.

 

Jag kan inte få bort dig ur mina tankar, det spelar ingen roll hur mycket jag än försöker. Du kommer fram på ett eller annat vis iaf. Varför kan jag inte bara sluta? Varför ska man skada sig själv mer än nödvändigt?

 

 


Känslor


Ibland eller i vissa situationer önskar jag att jag inte hade så många känslor. När känslor är med i bilden kan man väldigt lätt bli sårad. Vi tjejer tänker oftast för mkt och pratar sönder minsta lilla detalj iställer för att bara låta det vara och se vad som händer. Jag hatar att jag inte bara kan skita i vissa människor och vissa saker. Jag skulle verkligen bara vilja stänga av mina känslor och bara bry mig om mitt eget. Jag har alltid varit en människa som bryr mig mer om andra än mig själv. Har mina kompisar mått dåligt har jag satt dom i första hand och sedan tagit itur med mig och mitt liv. Jag måste börja tänka om där. Jag har gjort det till viss del men jag måste verkligen börja lägga mer energi på mig. Och på mina vänner och skita i vad allt och alla andra tycker.

Slutar om drygt 3 timmar då blir det hem och käka frukost sen upp till gymmet. Ska bli skönt att äntligen ta sig dit. Får se hur mkt jag orkar med tanke på att jag är förkyld men ska iaf bli skönt att röra på sig. Så man kanske kan komma igång med träningen på riktigt.

Jag är så glad och samtidigt lite ledsen. Jag är så glad för din skull min älskade vän och jag är faktiskt tacksam över att du iaf inte ska flytta till typ Skåne :)  Det är ju som sagt inte allt för lång bit du flyttar.


Amazing Horse har fan alla mina vänner lagt upp nu. haha den är ju klockren. Min bror har bra musiksmak måste jag ju bara säga.




Vak


fick samtal från jobbet idag med förfrågan om jobb. Självklart tackade jag ja tll det sitter därmed här nu. Sitter hos en farbror och gör han sällskap inatt. Det kan bli en väldigt lång natt men jag hoppas iaf att det går fort. han har tv på rummet så det är skönt sen har jag ju laptopen med mig.

Igår var jag på etage med ett härligt gäng men jag tror dom hade bytt åldersgrupp för igår. känns som det var 16½ års åldersgräns så man kan säga att när vi traska in där så höjde vi åldern BRA mycket. Men jag och Åsa gjorde vårt bästa och bjöd på hel sköna moves hela kvällen. tack så mkt för en bra kväll vänner. Åsa vi måste göra om det snart, du är saknad!


Drygt att man är hungrig när man inte har någonting med sig att äta.
Får se om det finns någonting gott på avdelningen kanske.




Mysa med mamma på stan imorrn, lovely!



Bowling Kungarna!



Tack för en trevlig kväll mina älsklingar!

 


Caramelldansen


Haha hittade caramelldansen på engelska nu. Riktigt roligt. När vi gick i hmm, åttan tror jag spelades denna flitigt och vi dansade dansen också. Haha så himla roligt. När Niklas var här för några veckor sedan fick vi ju lov att dansa den. Det är så mycket vi för längesedan då vi hade som roligast.





Idag var jag och Ullis nere på stan och handlade en present till Anastacia. Sen blev det lunch på etage. Ikväll ska jag nog bara ligga framför tvn och kolla på hockey. Jag tror inte jag gör annat på kvällarna. Men roligast är iaf att kolla på Leksand. Ska dit imorrn :) Haha roligast var iaf sist jag och pappa var där och jag fick med honom på mina upptåg. Haha vad gör man inte för sin dotter. Pappa: Du är bäst!


Mina dagar är som bergochdalbanor. Ena dagen är allting kanon och nästa vill jag bara ligga i sängen hela dagen och gråta. Förstår inte varför man ska vara så himla ostabil för. En dag vänder väl det också, kanske när man får lite strucktur i sitt liv. Skulle verkligen behövas i mitt.