Snörvel.


Usch va drygt det är att vara förkyld, orkar inte vara det längre. Var ett tag sedan jag skrev här nu. Sitter nästan aldrig vid datorn länge, men inte har jag skaffat mig något liv för det inte. Jobbar och står i på Dalis och det funkar jättebra. har jobbat 3 nätter denna vecka. Alla har gått väldigt bra men några undantag.

Idag var jag upp till Farbror och hälsade på. Andrej blev fyra år idag så vi fick lite smörgåstårta och såklart Vårullar. Jimas vårullar är dom godaste som finns, så åt säkert 10 st. Åkte ner på stan och in på Caf'e Pralin för att träffa mina underbara vänner som kommer hem till Falun igen för att fira jul och nyår. Mycket mysigt att umgås med dom igen eftersom det var ett tag sedan vi var samlade. Karro och Henke var hemma. Schölins tåg var försenat så vi tog oss till tågstationen och möte henne där. Otroligt roligt att se henne också, hon kom förövrigt hem från Egypten denna vecka.

Nu håller vi på att ordna med granen. Ska klä den snart och hoppas den blir den bästa någonsin. Har köpt en riktig Kungsgran detta år. Mysigt med en stor gran.

Nu ska jag käka lite mat.

Ha en bra kväll allihopa och hoppas ni hinner köpa alla Julklappar!


Andra Advent


 Andra advent var igår, tiden bara rusar förbi. Blir helt varm i kroppen när jag tänker på att det är två veckor kvar till julafton. Julen är en av dom mysigaste stunderna på året. Om den inte är mysigast rent av. Man blir så glad av snön, pyntet, ljusen, släkten, granen, maten. Ja allting som rör sig runt julen. Allting är så mysigt.

Det blev tvådagars utgång i helgen. Fredagen var väl sådär men lördagen var kul. Mycket roligt folk ute så det var trevligt. Träffade på Emil, Åsa, Marcus och Lauren. Roligt att umgås med dom lite. 

Snart är det Lucia också, är bjuden på lite mys på jobbet då klockan ett. Det ska man ju gå på när det nu äntligen händer någonting. 

Har jobbat natt inatt och ska även jobba inatt. Gick mycket bra inatt lugnt och skönt så inatt blir det väl värre. Usch!  Men får hoppas på det bästa iaf, vem vet dom kanske börjar bli snälla nu när julen närmar sig :) 


Nu ska vi ut till Hosjö och låna farmors bil.



Hela veckan är fullbokat, det är barnvakt´och julbord och Luciafirande och Hockey.


Ha en mysig kväll framför tv ikväll nu med massa tända ljus :)


image35


Vårat fina pepparkakshus :)

image37


Förkyld


Nu är jag trött på att vara förkyld och ha ont i halsen. Har haft det sedan jag kom hem från Thailand, alltså över en vecka nu så nu får det vara nog.  Annars trivs jag ganska bra med livet just nu. Skulle behöva jobba mer bara. Hoppas på att jag var jobba på julaftonsmorgon, det ligger lite pengar i det. Annars vet jag faktiskt inte hur det blir i jul. Vart vi ska vara och sådär. Men det ordnar sig alltid bara jag får vara med min underbara släkt så blir allt bra.

Igår var jag ner på stan och åt lunch på etage med Camilla och Carro. Mycket trevligt att träffa dom igen. Trevligt att bara sitta och prata lite och umgås. När Camilla gick tillbaka till jobbet och Carro åkt hem gick jag och fixade Robins julklapp. Jag hoppas han kommer tycka om det, jag skulle tro det iaf  :)

Julpyntat har vi gjort i lägenheten också, mycket mysigt om ni frågar mig. Julgranskulor och snöflingor i fönstret och massa ljus överallt. Älskar julen, det är en underbart mysig högtid.

Idag kom dom och spolade  avloppen i lägenheten så jag gick över till Sara ett tag och kollade på vänner med henne. Det var trevligt att slippa vara ensam hela tiden, även fast det är väldigt mysigt. 

Tillbaka till Daljunkaregården inatt efter tre veckors ledighet. Det går nog kanon!!



Nej nu ska jag hoppa ner i badkaret och vänta på min Kärlek. 





December.


Ja nu är vi redan inne i December månad. Vart tar tiden vägen? Tiden bara springer iväg. Känns som att man kommer vara 30 alldelens strax. Oj oj, man måste väl  ta vara på tiden man får.

Thailand var iaf underbart, det är helt enkelt ett paradis. Älskar landet, miljön, folket, värmen. Hade det mycket mysigt där och det blev en del kort tagna.

Väl hemma igen, vi kom hem i tisdags. Slut som en tok så vi tog det bara lugnt. Åkte till Mjölby och hälsade på Robins pappa på torsdagen och kom inte hem förens igår. Mycket skönt att få komma hem. Har varit en bra helg endå även fast jag ville hem och festa och umgås med kompisarna.

Livet i stort är bra. Robin och jag har snackat om att åka utomlands igen i Februari. Låter underbart så vi hoppas på det. Är hungrig så ska göra mig lite mat.


Folk är bra jävla dumma i huvudet! Specielt vissa men man får ju inte skriva utlänningar. Tycker inte illa om alla men dom som bara bråkar och håller på med skit, ni kan lika gärna åka tillbaka till era länder!!!




Vintern är här


Hemma från Thailand vilket inte känns specielt skönt. Hade bara gärna varit kvar ett tag men men.
Sitter i Mjölby nu hos Robins pappa så inte han jag vara hemma så länge inte. Så nu längtar jag hem faktiskt.
Vill hem till mina underbara vänner.

Ähh orkar inte blogga nu är på tok för dåligt humör!


Vill bara åka hem!!!